Gaziemir İlaçlama özel ilaçlama hizmetine ihtiyaç duyulan lüks ve kompleks yapılarınız (villa, müstakil daireler vb.) için haşere böcek ilaçlama hizmetini deneyimli, işinde uzman ekiplerimizle %100 garantili bir şekilde ilaçlama hizmetini sağlar.

Villa Haşere Böcek İlaçlama da çalışma şeklimiz aşağıdadır

    • Tarafımıza gelen haşere ilaçlama taleplerinizin detaylarını öğrenmek amaçlı telefonla görüşme sağlıyoruz.
    • Ön telefon görüşmemizde haşere kemirgen konularında ki şikayetlerini dinliyoruz. Villanın yapısı hakkında genel bilgi alıyoruz. Villada kimler yaşıyor, yaş grupları nedir, herhangi kronik bir rahatsızlıkları olup olmadığını öğreniyoruz.
    • Ön telefon görüşmesi sonrası “ücretsiz haşere ilaçlama keşfi” için randevu veriyoruz.
    •  Keşif ekibimiz villanıza gelip detaylı keşfi yapıyor. Keşif sırasında gerekirse notlar alınıyor, resimler çekiliyor, riskler belirleniyor.
    • Keşif bitiminde villa sahibine problemin kaynakları, yapısal problemler, çözüm yolları, ilaçlama uygulama şekilleri hakkında genel kısa bir bilgi veriliyor. Yapılacak uygulamanın fiyatı da ön keşifte belirleniyor.
    • Karşılıklı olarak mutabakat sağlandığında haşere ilaçlama için randevu veriliyor. Haşere ilaçlama uygulaması öncesi villa sahibine ne yapmaları gerektiği hakkında bilgi veriliyor.
    • Haşere ilaçlama uygulama gününde ilaçlama ekibimiz villa ya sözleşildiği zamanda  gider. Giden ekibimizin en az 1 tanesi ön keşifte bulunan ekibimizdendir.
    • Uygulama hazırlığı yapılır, uygulama sırasında villa sahibi gerekirse dışarıda bekler. Kokusuz uygulamalarda herhangi bir sakınca yok ilaçlama ekibimiz ile beraber eşlik edebilirler.
    • Uygulama yerin büyüklüğüne ve uygulama şekline göre değişmekle beraber maksimum 1 saat sürer.
    • Uygulama bittikten sonra, uygulama sonrası yapılması gereken şeyler hakkında villa sahibine bilgi verilir.
    • Uygulama bittiğinde uygulama evrağı kesilerek uygulamada kullanılan ilaçlar, uygulama yöntemi, tarih vb. bilgiler yazılı olarak verilmiş olur.

Villalarda olabilecek haşere böcek riskleri ve ilaçlama yöntemleri

Trake solunumu yapan haşere grupları (hamam böceği türleri, akrep, yürüyen eklem bacaklılar):


Kemirgenler (Fare, sıçan) :Yaygın olarak bahçeli villalarda trake solunumu yapan haşere çeşitleri yoğun olarak barınmaktadır. Direk zarar verebilecek akrep tarzı bir kaç çeşit bulunmakla beraber, diğer haşerelerin ayrı ayrı riskleri mevcuttur. Villa haşere böcek ilaçlama da trake solunumu yapan haşereler için SC (Süspansiyon konsantre) ilaçlar etkin olarak işe yaramaktadır.

Bahçeli villa tipi yapılar yuvalanabilecek çok alan olduğu için kemirgenler için ideal üreme ve yaşam alanlarıdır. Kemirgen ilaçlama hizmetinde temel olarak kemirgen yem istasyonları kurulur. Yem istasyonları ortamdaki kemirgen popülasyonunu anlamamıza olanak sağlar. Genelde 1 aylık periyotlarla kemirgen yemlerinin tazelenmesi gerekmektedir. Kemirgen popülasyonu fazla ise istasyon sayısı çoğaltılarak kontrol altına alınmaya çalışılır.

Uçan Haşereler (Sinek, sivrisinek, drenaj sineği) :

Uçan haşereler yapı olarak birbirinden farklı anatomi lere sahiptir. Örneğin karasineğe yapılan ilaçlama uygulaması, sivsisinekte hiç bir işe yaramaz. Bu yüzden uçan haşerelerde keşif önemli yer tutar. Temelde sinek oluşumunu engelleyecek kimyasal olmayan metotlar villa sahibine tavsiye edilir. Çünkü kaynak yok olmazsa uçan haşereyi ilaçlama ile bitirmek zordur.

Evcil hayvanlar :

Kedi ve köpek benzeri evcil hayvanlar özellikle belli periyotlar halinde üzerlerinde bit pire oluşumu sağlarlar. Evcil hayvanlar için düzenli ense damla ilaçlarını yapmak zaruridir. Bu yapılsa bile dış kaynaklı olarak bit pire sorunu villa larda sık görülmektedir. Villa ilaçlama keşfinde varsa pire bit benzeri sorunlarda ön inceleme ile belirlenir, gerekli tavsiyeler verilir. Gerekli ise haşere böcek ilaçlama hizmeti verilir.